Naš mali brend je sada već godinu i po dana “star”. Počeli smo stidljivo jedinim proizvodom , gumice za kosu, sada već sa ponosom mogu da kažem da u našoj prodavnici imamo 5 različitih aksesoara za kosu koji će  sigurno biti odličan dodatak svakoj vašoj odevnoj kombinaciji tokom proleća i leta.

Prva stvar, koju ja lično najviše volim su skranči gumice za kosu.  Volim kežual autfite, a i frizura mi je često dosadna, odnosno vežem kosu u rep i to je to. Tada u pomoć uskaču Žuto skranči gumice , najčešće biram pastelne boje od satena i odmah svaki autfit bude posebniji.

Drugi aksesoar koji je hit ovog proleća i leta su rajfovi, napravili smo ih da imaju skranči – tijara vajb, i sa njim sigurno nećete pogrešiti kada obučete neku slatku letnju haljinicu ili neke lanene pantalone.

Treće na našoj listi su šnalice, koje spadaju u kategoriju predimenzioniranih, njih smo takođe napravili tako da budu u skranči fazonu i super su stvar kada nemate vremena, zakačite dva pramena kose ovim šnalama i frizura će sigurno biti zapažena.

Četvrto i peto mesto dele mašne na skranči gumicama, imamo ih u dve varijante predimenzionirane aka oversize i one malo diskretnije.  Svaka je u kombinaciji sa skranči gumicom i možete ih skidati i stavljati po želi i potrebi. Njih smo napravili u pastelnim bojama jer zamišljam kako ih nosite dok pijete kafu ili mohito u nekoj letnjoj haljinici na obali mora.

     

Želim vam lepo i sunčano proleće i leto, da ovog leta svi pijemo kafu na nekom lepom moru i nosimo žutaće. Šaljite mi slike na naš instagram (@zuto_je) kako ste uklopili žutaće uz vaše autfite ili stavite #zuto_je da zajedno uživamo. Pozdravljam vas, Marina <3

Oznake: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply